Vacature: Host Kids Club

Het avontuur van je leven voor kinderopvangpro’s 

 Droom jij weleens van werken in het zonnige buitenland op een heerlijke vakantiebestemming? Van een avontuur waarbij je in een exotisch oord kinderen een geweldige vakantie bezorgt? Ja? Okay. Quit dreaming. Start living the dream and contact us. Want via Staffforkids kun jij komende zomer als Host Kids Club het avontuur van je leven beleven op een heerlijke plek waar anderen alleen maar voor een paar korte weekjes vakantie naar toe gaan. Jij kunt daar de hele zomer wonen, werken en chillen! Betaald en helemaal voor je geregeld. Hoe cool is dat?

Host Kids Club
Als Host van de Kids Club van een chill holiday resort zorg je samen met je collega’s – allemaal net als jij: jong, avontuurlijk en internationaal – dat vakantievierende kids een heerlijke tijd beleven bij de Baby Club en Kids Club. Creatief en professioneel zet je hier samen met je new friends elke dag de zongebruinde schouders onder. Internationaal samenwerken past immers helemaal bij jou! Samen krijgen jullie alles voor elkaar. Ook de optredens van de mascottes en de dance party ’s avonds.

All Inclusive
Alle belangrijke zaken worden voor je geregeld en betaald. Reis heen en terug? Check, je tickets worden voor je geboekt. Plek om daar te wonen? No worries, wordt geregeld. Vaak gezellig samen met collega’s, maar altijd met je eigen individuele slaapkamer. Me time is immers ook belangrijk. Papierwinkel en ziektekostenverzekering? Consider it done. Eten en drinken? Je kunt zo aanschuiven op het resort. All free, except the booze. Bedrijfskleding? Inwerktraining? Mogelijkheid om een taal te leren? Yep, 3 x check. En bovenop dit alles: een leuk salaris. Anders nog iets?

Check fff
Ligt je koffer al open naast de kast? Check voordat je gaat inpakken eerst fff of je 7 vinkjes kunt zetten:

  1. EU-paspoort.
  2. Goed Engels spreken. Spreek je nog meer Europese talen? Plusje erbij!
  3. Diploma volgens de CAO kinderopvang (PW3 en of GPW 4 , SPH). Geen diploma maar wel een sterke motivatie? Toch een vinkje! Tip: check ook fff de vacature Studying Host Kids Club
  4. Werkervaring in de professionele opvang van kinderen.
  5. Je vindt het fijn om mensen te helpen en bent servicegericht.
  6. Je bent een crea bea, zit boordevol leuke ideeën en maakt moeiteloos deel uit van een team.
  7. Je bent volwassen, professioneel en zelfstandig. Jij gaat echt niet om je moeder roepen als er het in het buitenland een keertje iets tegen zit.

Let’s go! Op avontuur!

Ja, heb je 7 vinkjes? Zet dan de eerste stap van dit gave buitenlandse avontuur en contact us! Vertel ons in een mail of video waarom we juist voor jou de tickets moeten boeken en stuur deze sollicitatie samen met je cv naar sollicitatie@staffforkids.nl Wil je eerst nog iets checken? Bel of app dan met ons via 06 5715 6700 of 073 203 3254

Is dit niet jouw baan maar wil je wel graag via Staffforkids aan werk in de kinderopvang komen dat echt bij je past? Neem dan snel een kijkje bij ons overzicht van actuele vacatures. Staat er iets bij wat lijkt te passen? Reageer dan op de wijze zoals bij de vacature staat aangegeven. Staat jouw baan er nog niet bij? Vul dan het inschrijfformulier in en wij bekijken of we je kunnen opnemen in onze database met kinderopvangprofessionals.

Wil je eerst eens praten over de mogelijkheden die Staffforkids voor jou ziet? Neem dan contact met ons op. Jouw kennis en ervaring zijn ons veel waard. En als je ons mailt: vergeet niet je CV mee te sturen!

Direct sollicteren

interesse? Solliciteer direct via onderstaand formulier:
[wpforms id="139" title="false"]

Kies het avontuur en join the club!

Kidsclubinhetbuitenland.nl by Staffforkids

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram