Frequently Asked Questions!

Wil jij graag naar het buitenland maar heb je nog twijfels? Lees dan onderstaande veel gestelde vragen!
Op dit moment worden de kandidaten die wij werven vooral toegewezen aan bestemmingen in Spanje, Griekenland, Italië, Kroatië en Turkije. In één van deze landen wordt je geplaatst. Afhankelijk van de ontwikkelingen rondom COVID-19 zul je ongeveer 2 weken na je kennismakingsgesprek al horen in welk land jouw avontuur gaat plaatsvinden!
Jazeker! Je spreekt Nederlands met je Nederlandse collega’s, maar uiteraard heb je ook collega’s die uit allerlei andere landen komen en dan is Engels de voertaal. Daarnaast zijn de kinderen in het kinderdagverblijf vaak Engelssprekend net als natuurlijk de ouders, je leidinggevende en andere medewerkers in het resort. Je Engels is dus superbelangrijk!
Nee, Duits is voor deze functie minder belangrijk. Het is wel een vereiste indien je naar een land gaat waar dit veel gesproken wordt, denk bijvoorbeeld aan Oostenrijk, maar zoals je bij vraag 5 kunt lezen, komt dat momenteel niet veel voor.
Ja, dit is een verplicht onderdeel van de functie. Het bedenken van de (namiddag)activiteiten en het samenstellen van de avondshows doe je samen met de leden van het animatieteam ter plekke. Het wordt van je verwacht dat je het leuk vind om te zingen en te dansen met de kinderen!
Je kan vertrekken in april, mei en in juni. Ook zijn er zogeheten ‘high-season positions’, maar momenteel zijn wij vooral op zoek naar dames en heren die in april, mei of juni willen vertrekken. Het seizoen loopt tot eind oktober en het heeft onze sterke voorkeur dat je tot midden/eind oktober blijft. Kan je iets korter en wil je toch heel graag gaan? Stuur ons dan zeker alsnog je sollicitatie, want in overleg is er veel mogelijk!
Dat komt goed uit! De reisorganisatie zoekt namelijk ook kandidaten die het leuk vinden om in het winterseizoen aan de slag te gaan! Na afloop van het zomerseizoen kan je intern solliciteren op een winterpositie en wordt je naar je volgende bestemming gestuurd!
We hopen natuurlijk allemaal dat dit niet gebeurd, want niemand wil in het buitenland ziek zijn. Maar het kan natuurlijk wel gebeuren. Indien je in het buitenland een COVID-19 infectie zou oplopen of door een andere reden ziek wordt, dan wordt je ondersteund door de reisorganisatie. Zij zorgen dat je de juiste zorg krijgt en vergoeden de kosten die je in het buitenland maakt voor bijvoorbeeld een dokter, het ziekenhuis, et cetera.
Dit soort inhoudelijke vragen kunnen het beste gesteld worden aan de reisorganisatie. Staffforkids bemiddelt met veel enthousiasme kandidaten voor dit prachtige avontuur, maar wij hebben geen zicht op dit soort details die ook per bestemming verschillend zijn. Daarom kun je dit soort dingen het beste navragen bij de reisorganisatie zelf.
Het is het beste om ervan uitgaan dat dit niet mogelijk is. Uiteraard kun je wel samen solliciteren en aangeven dat je samen wilt gaan. Het team dat uiteindelijk gaat over de plaatsingen kan echter geen beloftes doen of jullie ook daadwerkelijk samen geplaatst worden. Het blijft dus altijd een gok.

Heb je na het lezen van deze vragen nog vragen of wil je graag vrijblijvend met ons in gesprek? Stuur dan een mailtje naar info@staffforkids.nl en wij plannen een gesprek met je in!

Kies het avontuur en join the club!

Kidsclubinhetbuitenland.nl by Staffforkids

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram